avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare de accident fara voia mea
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare de accident fara voia mea

am deschis un cont in euro la banca unde aveam si contul de salarii in lei...dupa prima luna am observat retineri din contul de lei care numai aparusera pana atunci...intreband in stanga si in dreapta am aflat ca banca mi-a facut asigurare de accident cu oprire lunara de pe card fara sa-mi ceara acordul.
ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:37, 15 Septembrie 2013
Cereti banii. Nu au cum sa va refuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot mai plati rata la banca; un sfat va rog tarachiu tarachiu buna ziua . in 2011 am facut un credit la banca raiffeinsen .am platit rata la timp si lunar .aveam un job de paznic fara atestat( nu imi poate face atestat ... (vezi toată discuția)
Daca am oprire pe salariu mai poate sa-mi ia si banii de pe card pe care angajatorul mi varsa?? craciunnicolae craciunnicolae Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,in urma unui ordin judecatoresc mi-au pus 2 opriri pe salariu la un credit si la un card de cumparaturi asta ... (vezi toată discuția)
Teapa bcr- facultatea de drept mmer mmer am fost zilele trecute la [BANCA] sa imi inchid un cont nefolosit pe care il deschisesem in urma cu un an si am aflat cu stupoare ca nu am un cont, ci doua. ... (vezi toată discuția)