avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Activare cont
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Activare cont

Buna ziua,

Cred ca au trecut cateva zile decand nu am primit niciun raspuns sau vreo rezolvare legata de activarea contului. Vreau sa raspund unui membru si nu pot. Mi-am trimis "n" mesaje de activare cont, dar toate ma trimit catre o pagina fara vreo confirmare de activare. Link-ul din mesaj ma conduce la o pagina de forum in care tot nu gasesc raspusuri concrete, in spam nu este nimic, adresa mea este buna, deoarece primesc mesajele de la dvs., deci care este solutia.
Functioneaza pana la urma acest site sau nu, imi raspunde si mei cineva????

Va multumesc,
Isabella A.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:59, 15 Septembrie 2013
Buna ziua. Faptul ca postati mesaje in forum inseamna ca aveti contul activat. Altfel n-ar fi fodt podibil sa scrieti nici acest mesaj. Sau, daca nu inteleg eu intrebarea va rog sa o clarificati. Ce anume v-ati dori sa se intample si nu merge? O zi frumoasa. Alin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)