avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suma despagubire prin hotarare judecatoreasca - se ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suma despagubire prin hotarare judecatoreasca - se impoziteaza ?

Buna ziua ,

Am avut dosar pe legea 290/2003 . Debitorul nu a dorit sa plateasca , am castigat in instanta irevocabil anul trecut suma actualizata cu rata inflatiei + cheltuieli de judecata . Am executat silit suma . Intrebarea e : e venit impozabil ? Care e temeiul juridic ( lege , articol ) ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii de intarziere sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am o Hotarare definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie prin care ANRP pe Legea 290/2003 trebuie sa respecte Hotararea Comisiei ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie intreţinere minor Martonze Martonze Instanţa a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentară în valoare fixă, pe care tatăl o plăteşte cu regularitate. Articolul 531 alin. (2) Cod ... (vezi toată discuția)