avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decontarea transportului la salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decontarea transportului la salariati

Sal. Sunt din Giurgiu si in urma cu 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti. Am insemnat contractul de munca in care este specificat ,"la o distanta mai mare de 54 km se asigura transport sau se plateste 0.30 bani pe km. distanta de la giurgiu la locul meu de munca este 65km. La angajare menegerul sectie ma avertizat daca vreau sa ma angajeze sa nu am pretenti la decontarea transportului ........ Specific!!! Colegi mei din oltenita dispun de transport gratuit ,platit de sectie..... Lucrez in 3 schimburi si sunt obligat sa fac naveta cu masina personala (900 lei/luna). Credeti ca pot obtine in instanta bani pe care i-am cheltui in toti ani astia pe transport, tinand cont ca nu am bonuri de la benzinarie ?

Alte discuții în legătură

Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)
Decontare transport emilot66 emilot66 Lucrez intr-o regie autonoma. Conform CCM avem dreptul la transport gratuit pe o distanta de 50 km. Cam 10% din angajati suntem navetisti si nu putem beneficia ... (vezi toată discuția)
Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)