avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog o parere - teapa de 30 de euro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog o parere - teapa de 30 de euro

Sa o spun direct. Eu am 13 ani si jucam un joc si am dat o teapa. :( Nu ma gandeam ca va fi atat de serios. Dar am vorbit cu respectivul si i-am dat o teapa de 30 de euro cum ar veni. Adica eu am trimis mesaje pretinzand ca sunt euro. Totul frumos pana cand mi-a zis ca ma va contacta avocatul sau pentru ca fals si uz de fals. Ca cica lui i s-a emis suma in firma. Eu am trimis mesajele pe numar de telefon normal. Dar el zice ca am tepuit firma. Va rog ajutor. Si imi zice ca daca nu ii dau banii in 4 zile voi fi dat la Diicot. Multumesc de timpul acordat :(.
Cel mai recent răspuns: kenno18 , utilizator 20:59, 15 Septembrie 2013
poti relata mai clar situatia. eu,sincer, nu am inteles ce s-a intamplat.
Eu am trimis mesaj pretinzand ca i-am reincarcat cartela. Ex mesaj: "500 eurocenti au fost alocati in contul tau de la abonatul <nr. meu>". Eu i-am trimis 6 mesaje de acest gen si el mi-a dat bunurile sa zic asa in valoare de 30 de euro. Dupa mi-a spus ca daca nu ii dau banii in 4 zile voi avea de aface cu avocatul lui . Si ca sunt acuzat de fals si uz de fals fiind ca el cica a emis chitanta la firma care o are.
Daca nu ii dati banii va depune plangere pentru inselaciune si mai departe ramane de vazut ce se va intampla.
Vor afla si parintii cand va veni politia acasa.
Am uitat sa mai precizez ca am inapoiat bunurile. Adica el mi-a blocat contul , deci si le-a recuperat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)
Oferta incarcare cartela mobil BotLaurentiu BotLaurentiu Buna ziua, Pe 31.12.2014 am trimis in jur de 80 mesaje in diverse retele la care am primit raspuns: credit insuficient si obisnuitul mesaj \\"incarca pana la ... (vezi toată discuția)