avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat, am o nedumerire :)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat, am o nedumerire :)

buna ziua...dupa cum am mai zis am avut permis categoriile A;BE;CE mia fost anulat si acum am o intrebare...pt categoria A trebuie sa ai 24 de ani eu am 22 dar la anul voi avea 23 cand voi da iar de permis acum problema e urmatoarea eu mai pot sustine examen pt cat A la varsta de 23 de ani tinand cont ca am avuto anterior inainte de a fi legea noua...va multumesc de orice tip d raspunsuri..
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 19:06, 15 Septembrie 2013
Nu conteaza ceea ce ați avut inainte. Permisul este anulat deci orice examen, îl veți susține conform legislației în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog am nevoie de asistenta din partea avocatnet marian_mma marian_mma buna seara. va multumesc sincer pt toate raspunsurile promte si sigure pe care mi lea oferit avocatnet.ro. am iarasi o problema :( astazi am fost la politia ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre obtinerea permisului pentru persoanele cu cazier crina25 crina25 Buna seara Am un prieten care in 2000 a fost condamnat pentru o fapta care nu are nici cea mai mica legatura cu infracţiuni legate de legislatia rutiera. De ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis cat. a ionel1991 ionel1991 Buna, am si eu o problema, mi-a fost anulat permisul de conducere cat. A,B,C,E , anul trecut 2013 am dat pentru redobandire cat. B,C,E, acum doresc sa dau ... (vezi toată discuția)