avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea prin care se calculaza salarizarea unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea prin care se calculaza salarizarea unui Interpret mimico gestual

Vin cu rugamitea respectuasa la Dv sa-mi spuneti care este legea dupa care s-ar face salarizarea unui Interpret mimico gestual. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 16 Septembrie 2013
Pai deocamdata trebuie sa precizati nivelul de studii:
studii medii - Cod COR: 322909
studii superioare - Cod COR: 234004
studii superioare - Cod COR: 234004
Pana acum am gasit urmatoarele categorii de salarizare, care se aplica si acestei profesii, in unitatile de asistenta sociala:
Educator, profesor CFM, educator puericultor, asistent medical; principal SSD clasa 37 coef ierarhizare 2,43
Educator, profesor CFM, educator puericultor, asistent medical SSD clasa 25 coef ierarhizare 1,81
Educator, profesor CFM, educator puericultor, asistent medical; debutant SSD clasa 12 coef ierarhizare 1,31
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
emil6702, utilizator
Vedeti translator - pentru institutie publica si firma de traducere. Interpretii autorizati sunt remunerati in baza Regulamentelor Ministerului justitiei. [ link extern ]
Daca se angajaeaza in sectorul privat, atunci salariul minim brut pe care-l poate primi este de 800 lei indiferent daca are sau nu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologie autorizare interpret Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va supun spre analiza urmatoarele documente legale: [b]1. Legea 448 - Art. 69[/b] [quot]ART. 69 (1) Autorităţile şi ... (vezi toată discuția)
Metodologie autorizare interpret Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va supun spre analiza urmatoarele documente legale: [b]1. Legea 448 - Art. 69[/b] [quot]ART. 69 (1) Autorităţile şi ... (vezi toată discuția)
Clase de salarizare si coeficienti de ierarhizare badocSDH10 badocSDH10 1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ? 2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce ... (vezi toată discuția)