De 3 ani ma chinui cu cei de la C.a.s.galati sa recuperez 500 Ron,contributie extra din chirii.La vremea aceea ma amenintau cu poprire pe pensia de varsta.Acum imi spun ca,de nu plateam,era mai bine caci s-a anulat acea lege.Ce ma sfatuiti sa fac?!Sunt totusi 500 Ron si pensia mea si a sotiei este de doar 1000 Ron.Multumesc
Faceti sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data la CAS Galati (sau trimiteti sesizarea prin posta cu confirmare de primire) si solicitati returnarea sumei incasate necuvenit de catre aceasta institutie.
Mentionati in sesizare ca aceasta reprezinta plangere prealabila conform prevederilor Legii nr. 554/ 2002 Contencios administrativ si daca nu primiti suma respectiva de bani in 30 de zile, veti deschide actiune in instanta si veti solicita daune materiale (suma de bani plus inflatia) si daune morale (o suma de bani, pe care o apreciati dvs., deoarece sunteti purtat pe drumuri) de la persoana responsabila de acest abuz, nu de la institutie pentru a fi platita respectiva suma, tot de contribuabilii.
raspuns la intampinare
sch
In calitate de mostenitoare, am solicitat Casei de Pensii, daune proportionale cu sumele CASS retinute in plus din pensia mamei(deciziile 223,224/2012Contenc. ... (vezi toată discuția)