avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii autorizatii atelier productie imbracaminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii autorizatii atelier productie imbracaminte

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog unde pot gasi conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea produce imbracaminte (numar de camere pentru atelier, minimul metrilor patrati etc). Vreau sa produc pe codul caen 1413, sa vand intr-un magazin on-line pentru inceput si as vrea sa desfasor activitatea acasa - precizez ca locuiesc la casa.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv srl-d saragosa saragosa Buna ziua, Vreau sa deschid un SRL-D si am mare nevoie de ajutor in ceea ce priveste codurile CAEN- am gasit descrierea lor, dar nu am gasit niciunde ce ... (vezi toată discuția)