avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Impozit dupa executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Impozit dupa executarea silita

buna ziua, ma poate ajuta cineva si pe mine sa-mi spuna daca pot sa contesc decizia de impunere de la finante cf careia am de plata 1700 lei pt un ap executat silit ? eu una nu am vandut nimic, nu am beneficiat de niciun venit si nu mi se pare ok sa mai platesc si imp la treaba asta. asta peste faptul ca tocmai a murit sotul meu si am ramas cu 3 copii mici, fara ap, fara nimic, deci exclus sa am banii astia pt asa ceva.
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 14:10, 16 Septembrie 2013
Deci, ati fost executata silit pt neplata datoriilor, acestea fiind si impozitul neachitat pe apartament, sau datorii privind imprumut bancar? In momentul in care sa facut executarea silita a imobilului, judecatorul care se ocupa cu acest caz, trebuia sa ia in calcul si existenta impozitului ramas pe apartament si deasemenea si datoriile de la administratia blocului. Au fost multe cazuri in care acest impozit a ramas in sarcina contribuabilului executat silit, pt ca serviciul Impozite si taxe, nu sau constituit ca parte in procesul de executare silita.

Aceste datorii, vor ramane in sarcina dvs, neavand venituri probabil ca veti fi declarata insolvabil. Sa contestati un impozit care il datorati, dinainte de-a fi executata silit, nu va ajuta, ei trebuia sa tina cont de toate datoriile, in cazul executari silite. Pe numele cui era acel aparatament, cumva pe numele sotului decedat? Desi mostenitorii preiau si activul si pasivul decedatului, cine stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firme cu datorii - raspunderea administratorului utilizator44 utilizator44 am o societate si am datorii la stat (tva de plata. imp sal. imp. profit + dobanzi)100.000 ron daca o vand unei persoane cu tot cu datorii schimbat adm. si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii marina3333 marina3333 buna ziua . in 1992 am cumparat un apartament impreuna cu sotul meu. avem impreuna un baiat de 20 ani iar sotul meu mai are din afara casatoriei o fiica de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu somatie de executare silita gabriela1981 gabriela1981 Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar ... (vezi toată discuția)