avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

A decedat tatal si mama cu cei doi fii pentru a face succesiunea cum trebuie sa procedeze (la tribunal sau la notar?) In cat timp trebuie facuta succesiunea? Mentionez ca ei s-au inteles in privinta mostenirii
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:20, 16 Septembrie 2013
La notar. In termen de un an sa dea declaratie de acceptare a mostenirii, iar in max doi ani sa termine de dezbatut pt a nu plati impozit.
la notar e cel mai rapid. Inca nu sunt lamurit, conform noii legislatii daca e mai ieftin la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se poate face mostenirea fara a se plati impozite alexandru23 alexandru23 1) In cat timp de la deces se poate face mostenirea fara se plati impozitele? 2) Daca suntem intelesi unde este mai ieftin la notar sau la tribunal? 3) Ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune termen depasit IPR IPR Buna ziua, Am o problema si am nevoie de ceva raspunsuri. Bunica mea a decedat anul trecut in Februarie. Pana in momentul de fata din motive obiective tatal ... (vezi toată discuția)
Deces, mostenire ma_ria ma_ria Buna ziua, Tatal meu a decedat si am inteles ca este recomandat sa se faca actele de succesiune in primele 6 luni de la deces. Fiind singura fiica, nu pot ... (vezi toată discuția)