avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere retinute de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere retinute de politie

Buna ziua!

Detinem o masina cu numere de Anglia,sotul a fost oprit de catre politie si i-au fost ridicate placutele de inregistrare cu numerele de Anglia plus amenda de 2000 ron.
Printre timp, i-am facut RAR-ul la aceasta masina, am platit taxa de inmatriculare, dar cand a mers la serviciul de inmatriculari, i-au fost cerute si aceste numere care au fost retinute de politie.
Cum se pot recupera aceste numere de la politie, sau cum ar trebui sa proced?
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Incognito2 , utilizator 18:59, 18 Septembrie 2013
Pe ce motiv i-au fost retinute nr de inmatriculare de catre politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon ridicat de politie baiatul meu a uitat sa-si monteze numarul ... ClaudiaN ClaudiaN Talon ridicat de politie Baiatul meu a uitat sa-si monteze numarul pe fata (e magnetic si-l daduse jos). A fost oprit de politie, a aratat numarul si l-a si ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Nu am dreptul la numere rosii, provizorii? ContSters200796 ContSters200796 buna! ma aflu intr-o situatie dificila in legatura cu o masina. am adus-o in tara din Franta acum o luna in baza unui contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)