avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare atribu?ii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare atribu?ii

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema:

Daca un sef serviciu preia atribuțiile unui director de sucursală, care a fost demis, până la numirea unui alt director, are drept de semnatura, adica isi trece numele la Director Sucursala si semneaza sau doar semneaza fara sa-si treaca numele? Repet el are functia de sef serviciu cu atribuții si de director. In cazul in care nu isi trece numele doar semneaza, se pot trimite acte in exterior doar cu semnatura, fara nume la director?

Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 16 Septembrie 2013
Va semna cu p. inainte . Altfel spus, va semna pentru director urmat de functia actuala, numele si prenumele

De exemplu:
p. Director
Popescu ion
Sef Birou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! se da urmatoarea situatie : sef serviciu intra in ... Raissa123 Raissa123 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Sef serviciu intra in crestere si ingrijire copil deci are contractul suspendat pentru o perioada de pana la 2 ... (vezi toată discuția)
Este legala mentionarea in acte oficiale a meseriei / profesiei in titulatura unui functionar public, atunci cand nu practica aceasta meserie? Nicusor74 Nicusor74 De ceva timp am anumite contre cu niste functionari ai primariei. Pe langa faptul ca nu cunosc legislatia si dau raspunsuri anapoda, este ca atunci cand ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz in serviciu? VALI_M VALI_M As dori sa imi raspundeti daca poate fi vorba de abuz in serviciu din partea sefului de birou in urmatoarea speta: Seful meu de birou ma obliga sa ... (vezi toată discuția)