avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Sef serviciu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Sef serviciu intra in ...

Buna ziua!

Se da urmatoarea situatie :
Sef serviciu intra in crestere si ingrijire copil deci are contractul suspendat pentru o perioada de pana la 2 ani.
Se numeste prin dispozitie un alt sef de servciu, cu delegare.
Cum semneaza acesta toate documentele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 17 Ianuarie 2022
Cu p. Sef Serviciu .... o parere
Bun.
Din punctul meu de vedere se semnează cu numele lui si semnatura lui. Alte persoane vin cu varianta ca trebuie lăsat numele persoanei care a întrat în creștere și îngrijire copil si actualul șef sa semneze pentru. Cum poate semna pentru cineva suspendat?

Cornel Vasile a scris:

Cu p. Sef Serviciu .... o parere

Se poate semna :
Sef Serviciu - prin delegare
Nume + Prenume
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atribu?ii anieta anieta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema: Daca un sef serviciu preia atribuțiile unui director de sucursală, care a fost ... (vezi toată discuția)
Fisa postului trebuie intocmita si semnata in fiecare an ? ContSters177731 ContSters177731 bună ziua ! lucrez într-o instituţie de stat si am probleme cu superiorul meu deoarece sustine că e vina mea că nu am intocmit fişa postului pentru anul ... (vezi toată discuția)
Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)