avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, posibilitate vanzare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, posibilitate vanzare imobil

Buna ziua. In urma partajului, apartamentul in care am locuit cu fost sot i-a revenit acestuia iar el urmand sa imi dea sulta. Am facut sentinta definitiva, si am introdus actiunea de execurare. Imobilul nu a fost prezentat la cadastru ca facand parte din executare. Poate sa vanda acest imobil? sau exista o prevedere prin care el inainte de a face un nou contract de vanzare cumparare, trebuie sa dovedeasca plata sultei catre mine. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tyana , utilizator 20:42, 16 Septembrie 2013
Daca imobilul este inscris in cartea funciara, puteti intabula o ipoteca legala asupra imobilului. Aceasta este posibilitatea pe care o aveti dvs. de a preintampina o eventuala vanzare inainte de a fi platita sulta.
Nu a fost scris in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare sulta la cartea funciara ContSters246530 ContSters246530 Buna seara, In urma unui proces, am de incasat o sulta. Cine trebuie si care sunt modalitatile de a instiinta la cartea funciara pentru a se nota ca am de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament. sulta zatara zatara Situatia : sotul si sotia au divortat; in urma partajului apartamentul a revenit sotiei care trebuie sa plateasca o sulta sotului; au convenit sa vanda ... (vezi toată discuția)
Sulta ipoteca legala neradiata din cartea funciara infoadrian infoadrian Buna ziua, Am o sentinta definitiva [b]dosar partaj din 2007[/b] pentru un apartament. S-a stabilit o [b]sulta care am achitat-o tot in 2007[/b] prin banca ... (vezi toată discuția)