avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata CO dupa CIC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata CO dupa CIC

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: revenit din CIC 02.02.09, incepand cu 01.04.09 intru in concediu de odihna cateva zile.
Cum se va calcula indemnizatia CO, avand in vedere ca nu sunt 3 luni anterioare CO acoperite de prezenta la locul de munca?
Se mai face media celor 2 luni anterioare? Sau pur si simplu se are in vedere luna aprilie si se tine cont ca indemnizatia co sa nu fie mai mica decat media zilnica a salariului+spor de vechime/aprilie?Sper sa fi fost coerenta, daca nu, revin cu precizari.
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 10:31, 24 Martie 2009
se face media pe cele 2 luni si se tine cont ca indemnizatia de CO sa nu fie mai mica decat media zilnica a salariului + sporurile cu caracter permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata co dupa cic adela1978 adela1978 Am postat si la contabilitate, din pacate fara raspuns, asa ca aduc intrebarea mea aici: \"Buna ziua. Am urmatoarea situatie: revenit din CIC 02.02.09, ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)
Calcul co VIORICA_ VIORICA_ salut ! stiu ca sunt multe discutii pe aceasta tema dar va rog sa imi acordati si mie putin timp! din codul muncii , calculul concediului de odihna este ... (vezi toată discuția)