avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe pensie

buna ziua.vreau sa stiu daca se pune preoprire pe pensie
Cel mai recent răspuns: zsigmond , utilizator 21:24, 16 Septembrie 2013
Da, se poate face poprire pe pensie.
si in cazul in care persoana in pensie este la varsta de 82 de ani si o avut atac cerebral si medicamentele costa mult?
ce se poate face ca sa nu sa puna orirea pe pensie
Daca exista un titlu executoriu, creditorul este in drept sa isi recupereze creanta, inclusiv prin poprire, fara a conta varsta ori prob de sanatate ale debitorului.

1/3 este procentul care se va popri.
daca am executare pe apartament p;ot sa vindem apartamentul noi daca este ipoteca sa platim creditorul?dar sa fie creditorul de fata?
la vanzarea apartamentului?
apartamentul se scoate la licitatie la valoarea creditorului sau la valoarea reala a apartamentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante restantier cu apartament ipotecat de bancă adelamarcu adelamarcu In asociatia de proprietari pe care o administrez, există un restantier care are apartametul ipotecat la 2 banci si mai are doua inscrisuri (alte ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil SteliPopescu SteliPopescu Buna ziua. Pe 29.12.2022 am vandut un imobil (casa+teren, casa fiind veche, degradata, construita in 1930) iar cumpărătorul, conform contract, mai avea de ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)