Buna seara.Am o intrebare legata de c.m ., lucrez la o firma de securitate ..si am c.m. la acea firma dar primesc salariu pe doua state (de la doua firme )amindoua cu aceeasi activitate, firma la care am c.m. este S.R.L. .iNTREB SI EU SE POATE ASA CEVA ?
La angajare am primit decit un singur contract cu firma la care sunt angajat acum dar la salariu primesc din doua locuri , salariul nu este modificat ca marime tot minim adunat . Am spus firma la care lucrez este srl .poate sa fie srl avind ca obiect de activitate serviciu de securitate ? Nu ma deranjeaza aceasta , dar sunt curios se pare dupa mine ca este ceva in neregula cu aceste doua firme , despre cea dea doua firma am auzit intimplator cind am semnat statul bani se dau in mina de seful de zona .Poate fi o colaborare ceva ?intre cele doua firme .
Daca este detasat salariul il primeste fie de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de la angajatorul la care este detaşat., conform prevederilor Codului Muncii.
Un SRL poate ava ca obiect de activitate servicii de paza . De asemenea, poate exista un contract de colaborare intre cele doua societati, dar nu vad ce sens ar avea sa primiti bani pe doua state de plata.