avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire si nedumerire contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire si nedumerire contract munca

Buna seara.Am o intrebare legata de c.m ., lucrez la o firma de securitate ..si am c.m. la acea firma dar primesc salariu pe doua state (de la doua firme )amindoua cu aceeasi activitate, firma la care am c.m. este S.R.L. .iNTREB SI EU SE POATE ASA CEVA ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 18 Septembrie 2013
Cum primiti bani pe doua stata fara sa aveti semnat un c.i.m. cu fiecare din cele doua societati?
La angajare am primit decit un singur contract cu firma la care sunt angajat acum dar la salariu primesc din doua locuri , salariul nu este modificat ca marime tot minim adunat . Am spus firma la care lucrez este srl .poate sa fie srl avind ca obiect de activitate serviciu de securitate ? Nu ma deranjeaza aceasta , dar sunt curios se pare dupa mine ca este ceva in neregula cu aceste doua firme , despre cea dea doua firma am auzit intimplator cind am semnat statul bani se dau in mina de seful de zona .Poate fi o colaborare ceva ?intre cele doua firme .
Poate sunteti detasat si nu stiti. De ce nu intrebati la conducere, seful de zona, colegi, poate mai este cineva in situatia asta.
Daca este detasat salariul il primeste fie de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de la angajatorul la care este detaşat., conform prevederilor Codului Muncii.

Un SRL poate ava ca obiect de activitate servicii de paza . De asemenea, poate exista un contract de colaborare intre cele doua societati, dar nu vad ce sens ar avea sa primiti bani pe doua state de plata.

Salariile sunt diferite?
DA , unul 560 si cumulat 900, salariul este calculat in functie de ore lucrate , semnam unul pe 560 dupa care pe cel de 900 totalul

Alte discuții în legătură

Glovo nu trimit banii angajatilor gravity01 gravity01 Buna ziua, sunt curier la Glovo si am de primit o suma de 485 lei pentru cursele facute. Glovo mi-au blocat bani pentru ca nu am \"achitat\" geanta lor, la ... (vezi toată discuția)
Srl-d cu minimum 2 angajati mariusshogun mariusshogun Stimati consultanti As vrea sa infiintez un SRL-D si am inteles ca voi fi scutit de taxele de infiintare chiar daca nu obtin punctajul pentru acea suma de ... (vezi toată discuția)
Solicit ajutorul legal al unor oameni capabili sa mi-l acorde AlinTolan AlinTolan Buna ziua,doresc sa va fac cunoscut faptul ca lucrez intr-o firma de securitate avand functia de sef formatie paza pe obiectiv supermarket si de coordonator ... (vezi toată discuția)