avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditiile de restituire a pensiei anticipate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditiile de restituire a pensiei anticipate

Buna seara, daca lucrez o luna cu contract de munca in austria si nu anunt in Romania si ma gasesc ca am lucrat trebuie sa restitui pensia, am de achitat si majorari sau doar valoarea pensiei pe care am luat-o? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: itoma , utilizator 23:01, 16 Septembrie 2013
Veti restitui doar pensia pe luna respectiva.
Restituirea se va face in baza unei decizii de impunere prin retinerea directa si esalonata din drepturile de pensie.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
itoma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansuri salariale mirtlucian mirtlucian Buna seara. mi-am dat semisia de la fostul loc de munca...am decizia de incetare al cim cu data de 30.10.2012 la firma respectiva am lucrat ca sofer tir in ... (vezi toată discuția)
Legislatie in austria pneu expert pneu expert Am lucrat in Austria anul acesta 8 saptamani din 23 august ca ingrijitoare batrani la domiciliu 24 ore din 24 si am incheiat contractul de munca direct cu ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata necuvenit georgeboboi georgeboboi Buna ziua, Am primit de la Casa De Pensii o somatie pt a platii inapoi o suma reprezentand pensie de urmas incasat necuvenit pe perioada august-decembrie ... (vezi toată discuția)