avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Statul politienesc numit \\"Romania\\"
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Statul politienesc numit "Romania"

[ link extern ] /

Un articol foarte bun scris de Stelian Tanase, pastrati-va obiectivitate, chiar nu are importanta cine este la putere.

[ link extern ] #

Discutii pe marginea subiectului. Cred ca Romania se indreapta cu pasi mari spre a deveni un stat politienesc. Pareri?
Cel mai recent răspuns: codulmuncii , utilizator 07:56, 20 Septembrie 2013
Facultatile de stat de 5-4 ani au devenit de 3 ani (sa nu mai consume bani de la buget).
Facultatile particulare de 3 ani au devenit de 4-5 ani (sa mai scoata bani).
Scolile postliceale de 2-3 ani au devenit de 3-4 ani (sa mai scoata bani).
Materia este supra incarcata cu toate porcariile, date si lucruri care nu-i ajuta cu nimic pe copii, tocmai pentru a obosi creierul cu invatatul, iar copii hiperactivi si inteligenti trebuie sa fie nevoiti sa dea spaga la profesori pentru a trece o materie care poate ca nu-i va folosii niciodata.
100% din meditatii si banii primiti pe acestea nu sunt declarate de catre profesori, iar veniturile profesorilor, oficial, raman la fel de mici.
Totul este o afacere.

Faptul ca copii nu au voie cu telefoanele mobile in scoli este revoltator. Pai cine sa conficste telefonul mobil cu care un copil poate suna la 112 in cazul unui incident.
Plus de alta telefonul mobil ajuta la copiat in cazul in care copilul nu vrea sa-si incarce memoria cu toate porcariile de materi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)
Darea/luarea de bani la meditatii Andrei_1988 Andrei_1988 Buna ziua , sunt profesor de engleza si am dat meditatii la franceza catorva elevi de la o clasa unde predau engleza.Nu am ore de franceza si nici franceza pe ... (vezi toată discuția)
Un cetatean :legatura dintre rezultatele execrabile ale examenelor de bacalaureat si viata de zi cu zi Radu Gabrian Radu Gabrian Probabil ca lumea are sentimente contradictorii in legatura cu rezultatele execrabile ale celor doua sesiuni ale examenelor de bacalaureat. Probabil ca unii ... (vezi toată discuția)