avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident de circulatie pe trecere cu decesul pietonului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident de circulatie pe trecere cu decesul pietonului

accidentul a dat nastere la mai multe probleme de rezolvat, o sa le iau pe rand ..........1] dosar accident ce trebuie sa fac? 2 ]in urma accidentului ramane sotul care are altzaimer -faza severa dar care nu are bolala dignosticata si pur teoretic este apt legal.....ce fac? 3]o parte din rudele sotului decid sa aiba grija de el dar nu fac nici un demers pt lamurirea situatiei juridice plus ca se folosesc de venituri le acestuia dupa bunul plac...ce fac?#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:44, 17 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Daca soferul este vinovat se pot obtine despagubiri.
Daca nu este vinovat nu se va intampla nimic.
Sotul are dreptul inaintea rudelor referitor la foloase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca CRISTINCA CRISTINCA In urma cu o saptamina,sora mea a avut un accident ,in acel accident a murit ea,viitorul ei sot si un prieten,vinovat de accident a fost prietenul ei deoarece ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pasager decedat. cine va plăti despăgubirea familiei, și cât poate dura până când vor intra în posesia sumei? Veronica maria Veronica maria Socrul meu a murit in urma unui accident de masina in luna decembrie 2017.el fiind pasager in masina accidentul a avut loc in data de 2 decembrie 2017 si din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 6 octombrie am fost accidentat de un camion ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Pe data de 6 Octombrie am fost accidentat de un camion ce avea asigurare la City Insurance, in aceeasi zi am am trimis cererea la Fondul de ... (vezi toată discuția)