avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura instanta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura instanta civila

Buna ziua! Am depus un dosar ptr exercitarea autoritatii parintesti in aprilie. Pe comunicarile primite de la instanta, partea parata are un termen de depunere a intampinarii si cererii reconventionale de pe 20 august (atunci s-a facut partii parate comunicarea dosarului) pana pe 16 septembrie. Aflu ca partea parata a depus si inregistrat intampinarea si cererea reconventionala in data de 15.07. Mie nu mi s-a comunicat nimic in acest sens, ba mai mult, cand am cerut sa vad dosarul mi s-a adus fara actele depuse de parat. Am citit in lege ca intampinarea se comunica partii reclamate de indata (din ce am inteles eu 48 de h), insa nu am primit niciun fel de comunicare. De asemenea, din ce am citit in textul de lege, trebuie sa depun si eu un raspuns la acea intampinare. Intrebarea mea este urmatoare? Care ar fi cauzele pentru care nu am primit niciune fel de comunicare, de ce nu mi-au fost prezentate si actele depuse de el la dosar (eu fiind partea reclamanta) si cum a depus el intampinare si cerere reconventionala daca dosarul i-a fost comunicat abia in 20 august? Va multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: blueelf08 , utilizator 15:07, 17 Septembrie 2013
Probabil paratul a luat cunoistinta de dosar de pe portal si l-a vazut la arhiva apoi a depus intampinare.
Am inteles. De ce insa nu am primit nici pana acum comunicare privind intampinarea si formularea raspunsului la intampinare? Si de ce nu am vazut intampinarea in dosar cand am cerut sa vad dosarul? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare carmen ghe carmen ghe Buna ziua, in calitate de parat (pe langa inca alti 3i) intr*un dosar de revendicare imobiliara, dupa ce am depus intampinare in termen, am primit acum o ... (vezi toată discuția)
Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)