avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspuns la intampinare

Buna ziua, in calitate de parat (pe langa inca alti 3i) intr*un dosar de revendicare imobiliara, dupa ce am depus intampinare in termen, am primit acum o comunicare prin care m-i se solicita raspuns la intampinarile a 2 din cei 3 parati din dosar. Nu reclamantul e cel care trebuie sa depuna raspuns la intampinare? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen ghe , utilizator 09:40, 28 Martie 2018
Daca ati formulat cerere reconventionala in dosar, atunci dobanditi calitatea de reclamant-parat, caz in care, din punct de vedere procedural, aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare. Daca nu este cazul probabil este vorba despre o eroare.
Va multumesc pentru răspuns..nu am formulat cerere reconventionala...pe comunicarea de la instanta scrie ca in calitatea de pârât am obligatia sa depun in 10 zile răspuns la întâmpinarea celorlalti 2parati...multumesc frumos încă o dată...
Numai reclamantul este cel care trebuie sa formuleze raspuns la intampinare.[Art.201(2)NCPC]
Asa stiam si eu dar....primind comunicarea de la instanta...nu am mai inteles...va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare luiza12 luiza12 Buna dimineata! se mai poate depune un raspuns la intampinare intr-un dosar de divort,dupa ce au trecut cele 25 zile? nu s a dat termenul inca,nu am stiut de ... (vezi toată discuția)
Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)