Buna ziua. Cu 5 zile inainte sa ma intorc la munca dupa CCC de 2 ani firma s-a radiat. Eu ce fac in situatia asta va rog ? Patronul nu este de gasit, Cartea mea de Munca nu stiu ce s-a intamplat cu ea si unde este si care sunt pasii si ce acte mi-ar trebui in cazul meu pentru a putea intra in somaj ? Va multumesc
Va multumesc pentru raspuns, din pacate nu stiu cine este aceasta persoana.Nici macar la sediu nu mai este nimeni si nimic, oricum nu erau decat 2 angajati care sunt rudele patronului si care nu imi raspund la telefon.
In aceasi situatie am fost si eu si trebuie sa mergeti la registrul comertului sa faceti o cerere pt aflarea numelui lichidatorului social ,daca firma este radiata veti primi o hartie de la Rc precum firma e fost radiata,iar hartia o adaugati la dosarul pt somaj.Eu asa am rezolvat dupa ce am umblat o luna de zile fara rost.Cei care se ocupa de doasarele pt.somaj nu stiu lucrul acesta.Eu am trimis un email la agentia de somaj sect 3 si le-am explicat situatia si mi-au raspuns imediat ce trebuie facut,iar cand am ajuns sa depun dosarul nimeni nu stia nimic ,iar dna care a analizat dosarul a fost la un superior sa intrebe si a spus ca se poate cu dovada de la rc ca firma este radiata.Sper ca m-am facut inteleasa.
Dizolvare srl
Z.A.G.
Buna ziua. Am fost asociata si administrator (am detinut 50% din partile sociale si puteri depline) impreuna cu fostul meu sot intr-un SRL . Dupa divort am ... (vezi toată discuția)