avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa radiere firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa radiere firma

Buna ziua. Cu 5 zile inainte sa ma intorc la munca dupa CCC de 2 ani firma s-a radiat. Eu ce fac in situatia asta va rog ? Patronul nu este de gasit, Cartea mea de Munca nu stiu ce s-a intamplat cu ea si unde este si care sunt pasii si ce acte mi-ar trebui in cazul meu pentru a putea intra in somaj ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: caramica_24 , utilizator 19:34, 22 Septembrie 2013
Daca societatea s-a radiat , luati legatura cu lichidatorul judiciar pentru a va intocmi actele necesare pentru somaj.
Va multumesc pentru raspuns, din pacate nu stiu cine este aceasta persoana.Nici macar la sediu nu mai este nimeni si nimic, oricum nu erau decat 2 angajati care sunt rudele patronului si care nu imi raspund la telefon.
Puteti afla la Oficiul Registrului Comertului in raza acruia isi avea sediul social acel angajator.
In aceasi situatie am fost si eu si trebuie sa mergeti la registrul comertului sa faceti o cerere pt aflarea numelui lichidatorului social ,daca firma este radiata veti primi o hartie de la Rc precum firma e fost radiata,iar hartia o adaugati la dosarul pt somaj.Eu asa am rezolvat dupa ce am umblat o luna de zile fara rost.Cei care se ocupa de doasarele pt.somaj nu stiu lucrul acesta.Eu am trimis un email la agentia de somaj sect 3 si le-am explicat situatia si mi-au raspuns imediat ce trebuie facut,iar cand am ajuns sa depun dosarul nimeni nu stia nimic ,iar dna care a analizat dosarul a fost la un superior sa intrebe si a spus ca se poate cu dovada de la rc ca firma este radiata.Sper ca m-am facut inteleasa.
Va multumesc mult pentru informatiile complete si pentru interes. Voi incerca asa cum mi-ati explicat dvs.

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am fost asociata si administrator (am detinut 50% din partile sociale si puteri depline) impreuna cu fostul meu sot intr-un SRL . Dupa divort am ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta somaj caramica_24 caramica_24 Buna ziua. Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea? tanis tanis Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut ... (vezi toată discuția)