avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva unui agent de politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva unui agent de politie

In 2012 am depus o plangere penala pentru amenintare cu moartea si ocuparea abuziva a unei parti din proprietate , calomnie , injurii , etc. , plangere impotriva vecinului si a sotiei acestuia. Am avut martor care a declarat cele intamplate .
Am prezentat si probe-fotografii . Agentul de politie care a anchetat cazul , nu a tinut cont de probe si martor si s-a dispus NUP .
Parerea mea este ca agentul de politie nu si-a facut treaba conform legii.
Unde pot depune o plangere impotriva agentului de politie ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Aveti posibilitatea sa depuneti plangere impotriva rezolutiei de NUP la procurorul ierarhic superior in termen de 20 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este rolul procurorului? Costica33 Costica33 Am facut doua plingeri penale unui vecin. Vecin cu pile la politie. In ancheta demarata de cei de la sectia 26 politie mi-au influentat martorii si s-a akjuns ... (vezi toată discuția)
Termen de la nup wap54 wap54 In cat timp de la primirea unei rezolutii NUP pot depune plangere pentru denunt calomnios pe baza acestei rezolutii? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)