Buna ziua!
Ma intereseaza sa cumpar un teren care are o autorizatie de constructie expirata si pe pamant nu a fost inceputa constructia.
- In ce masura ma pot folosi de aceasta autorizatie si de avizele care au fost acordate?
- Pot construi eu casa dupa aceasta autorizatie? Ce avize ar trebui sa am?
- Conteaza perioada de cand a expirat autorizatia sau daca pamantul a fost vandut?
Nu puteti construi, trebuie sa solicitati alta autorizatie pe numele dvs. Pentru a afla situatia juridica a terenului puteti solicia de la OCPI un extras de informare.
Buna seara , dupa ce cumparati terenul trebuie sa cereti autorizatia de construire pe numele Dumnevoastra chiar daca mentineti acelasi proiect. Crede ti ca va place proiectul care este facut ?Fiecare are gusturile lui si in cazul acesta trebuie sa o luati de la capat ,certificat de urbanism,proiectare .avize si apoi autorizatia care se da pentru inceput pentru trei ani . Doamne ajuta .
eu am vandut un teren cu autorizatie de constructie si a fost valabil,daca autorizatia de constructie a expirat,proprietarul terenului sa solicite prelungirea acesteia si apoi sa cumparati terenul cu autorizatia de constructie valabila,atunci nu veti mai avea probleme,o data cu terenul beneficiati si de autorizatie,nu sant expert,dar asa am procedat eu cand am vandut