avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren cu autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren cu autorizatie constructie

Buna ziua!
Ma intereseaza sa cumpar un teren care are o autorizatie de constructie expirata si pe pamant nu a fost inceputa constructia.
- In ce masura ma pot folosi de aceasta autorizatie si de avizele care au fost acordate?
- Pot construi eu casa dupa aceasta autorizatie? Ce avize ar trebui sa am?
- Conteaza perioada de cand a expirat autorizatia sau daca pamantul a fost vandut?
Cel mai recent răspuns: elenaref , utilizator 08:25, 18 Septembrie 2013
cumparati terenul solicitand vanzatorului un certificat de urbanism..

restul sunt aiureli..care nu va avantajeaza, in opinia mea
Buna seara!

Nu puteti construi, trebuie sa solicitati alta autorizatie pe numele dvs. Pentru a afla situatia juridica a terenului puteti solicia de la OCPI un extras de informare.

Succes.
Buna seara , dupa ce cumparati terenul trebuie sa cereti autorizatia de construire pe numele Dumnevoastra chiar daca mentineti acelasi proiect. Crede ti ca va place proiectul care este facut ?Fiecare are gusturile lui si in cazul acesta trebuie sa o luati de la capat ,certificat de urbanism,proiectare .avize si apoi autorizatia care se da pentru inceput pentru trei ani . Doamne ajuta .
eu am vandut un teren cu autorizatie de constructie si a fost valabil,daca autorizatia de constructie a expirat,proprietarul terenului sa solicite prelungirea acesteia si apoi sa cumparati terenul cu autorizatia de constructie valabila,atunci nu veti mai avea probleme,o data cu terenul beneficiati si de autorizatie,nu sant expert,dar asa am procedat eu cand am vandut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot construi casa conform certificatului de urbanism? Mihai2008 Mihai2008 Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)
Transferul, transmiterea autorizatiei de construire impreuna cu terenul Se pot transmite drepturile ce decurg din autorizaţia de construire cu proiectul tehnic, certificatul de urbanism in termenul de valabilitate cu menţiunea ... (vezi toată discuția)
Hala productie publicitara mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Vreau sa cumpar o bucata de teren de aprox 500 mp . Inainte de a-l cumpara am inteles ca trebuiesc indeplinite niste conditii . Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)