divortat cu sentinta definitiva din martie 2011. pentru /din 02/2010 pensia alimantara a fost 120 lei lunar, pentru urmatoarele luni -pina astazi, 140 lei lunar, calculat din venitul din romania, mama lucreaza la italia, si cu toate ca are peste 1500 euro lunar are restante si la acesti 140 lei pe luna, am inteles ca sau modificat calculele, dar nu mai vreau sa umblu prin judecata, care ar fi suma datorata pentru intretinerea copilului? copilul are 10 ani, stau cu el din 2008 , atunci mama lui a plecat la italia si nu sa mai intors.daca poate cineva sa mi clarufice situatia . va multumesc.din venitul minim pentru romania.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
La venitul minim din Romania, ati putea obtine 200 de lei insa trebuie s-o actionati in instanta pt asta. Daca tot o actionati in judecata, cereti sa se calculeze la venitul ei actual obtinut prin munca in Italia. Aveti cum sa probati ca munceste in Italia, aveti adresa ei de acolo?
Cereti in subsidiar sa se stabileasca 25% raportat la venitul minim pe economie din Romania, care in prezent e de 800 lei.
Pensia alimentara
eugenia36
Buna ziua,
Am o intrebare legata de pensia alimentara.Sotul meu plateste o pensie alimentara in valoare de 150 lei la un salariu de 550 lei.De doua saptamini ... (vezi toată discuția)