avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara ptr copil in cazul unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara ptr copil in cazul unui divort

am avut o casatorie din care a rezultat un copil,de aproximativ 6 luni nu mai suntem impreuna si urmeaza sa bagam divortzu,problema e ca vreau sa stiu cat imi va opri pensia alimentara ptr copil ptr ca eu lucrez in italia,sunt angajat la o firma romaneasca cu un salariu de apro 800 lei in contract si sunt detasat in italia la munca,aicea luand aproximativ 1500 euro pe luna dar ne impozitabili,am intebat-o pe sefa mea si mi-a spus ca in romania nu figurez nicaieri cu bani care-i iau aicea,am mai scos niste adeverintze ptr medic etc. si acolo aveam salariu de 800... intrebarea mea cat mi se va retine ptr pensia alimentara
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:06, 23 Noiembrie 2009
buna seara
instanta de judecata la divort va solcita in prima faza sa va intelegeti partile pe o suma daca partile nu cad deacord se emite o adresa catre sc unde lucrati ca sa se comunice oficial suma pe care o primti ca salariu si apoi fixeaza 1/4 din suma respectiva pentru un copil.
av dh.

daca veniturile obtinute in italia nu sunt inregistrate , pensia alimentara va fi stabilita raportandu-se la venitul obtinut in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare in italia andrada1979 andrada1979 Ciao..as vrea sa va supun atentiei cateva intrebari:cetateni romani , casatoriti in italia..de curand am obtinut separarea aici prin doar 2 audiente ptr ca el ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters208251 ContSters208251 Nu am mai primit pensie alimentara din 2011. Ce trebuie sa fac? Din septembrie 2011 nu a mai lucrat si de cateva luni este din nou angajat. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara conico conico buna ziua! as dori sa stiu care este procentul de pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara a iubitului meu! el a divortat prin 2004, ... (vezi toată discuția)