avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Site-ul ANAF si Certificat inregistrare in scopuri de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Site-ul ANAF si Certificat inregistrare in scopuri de TVA

Buna ziua, am o situatie cam bizara : Dupa o perioada de inactivitate,societatea a
reluat activitatea , a depus declaratia 010, a obtinut certificatul de inregistrare in scopuri de tva, dar pe site-ul ANAF apare cu mentiunea ca inregistrarea in scopuri de tva a fost anulata in data de.... La intrebarea mea dece apare asa in evidenta ANAF, la ghiseul respectiv mi-au spus ca daca am certificatul de inregistrare nu mai conteaza cum apare pe site-ul ANAF. Nici dupa interventia verbala nu s-a remediat situatia in evidenta ANAF. A mai patit cineva asa din partea salariatilor ANAF ?
Ce consecinte negative se pot abate asupra societatii ? multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 20:55, 18 Septembrie 2013
Care a fost cauza inactivitatii? Ati suspendat activitatea la ORC sau e vorba de altceva?
Da ,a fost suspendata activitatea la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive. igor_drangoi igor_drangoi Unde as putea gasi o lista cu firme inactive, pentru a evita activitatea cu una dintre ele? (vezi toată discuția)
Firma incactiva - reluare activitate orc dar nu la anaf marius.m marius.m Am o firma (prestari servicii) a carei activitate a fost suspendata 3 ani. Am reluat activitatea urmand toate procedurile la ORC. Am punct de lucru legal , ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 nicod nicod Buna ziua! Am o firma suspendata din 2010, care a fost platitoare de impozit pe profit si tva. La momentul suspendarii, trebuia sa depun 010 cu scoatere ... (vezi toată discuția)