avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma incactiva - Reluare activitate ORC dar nu la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma incactiva - Reluare activitate ORC dar nu la ANAF

Am o firma (prestari servicii) a carei activitate a fost suspendata 3 ani. Am reluat activitatea urmand toate procedurile la ORC. Am punct de lucru legal , totul ok. La ANAF figurez inactiv, am fost la ei astazi si am dus toate actele cerute acum urmand sa astept intre 30 si 90 de zile. Intrebare: Pot presta servicii, incasa bani prin casa de marcat fiscalizata pe punctul de lucru in aceasta perioada ?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 07:21, 19 Decembrie 2014
Daca nu ati depus decalaratii in timpul suspendarii activitatii timp de doua trimestre ANAF-ul v-a declarat inactiv.

Nu este bine sa functionati bana nu reactivati firma. Veti colecta TVA si veti inregistra venituri dar nu veti deduce TVA si cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive stoicavioleta17 stoicavioleta17 O firma declarata inactiva la ORC poate sa vanda mijloace fixe(e vorba de mijloace de transport)? (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva tiny_23 tiny_23 Buna ziua, As dorii sa stiu daca o firma care este declarata inactiva fiscal, mai poate semna contracte? Stiu ca nu mai poate emite facturi, dar as vrea sa ... (vezi toată discuția)