avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj/angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj/angajare

Buna seara,
Am lucrat pana in luna august 2013 in domeniul bancar. Mi s-a desfacut contractul de munca cu litera ,,a,,.As dori sa stiu daca pot primi ajutor de somaj si daca ma mai pot angaja .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 18 Septembrie 2013
Daca este vorba despre art.61 lit.a C.mun., atunci incetarea c.i.m. in baza acestui articol nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

De angajat va puteti angajat , intucat nu exista nicio interdictie legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca desfacut cu litera b pentru furt ? Sashy Sashy Unui angajat i se desface contractul de munca cu litera b* Cu toate acestea la momentul desfacerii contractului de munca, este pus sa semneze fortat un act ... (vezi toată discuția)
Abateri de la sarcini de servici broma broma Buna ziua 1.Daca se constata ca salariatul nu si-a indeplinit sarcinile de servici ,poate fi sanctionat si ulterior desfacere contarctului de munca.In ce baza ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj? popescucecilian popescucecilian mia desfacut contractul de munca cu articolul 61 litera a.am dreptul la somaj? (vezi toată discuția)