avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare bunuri ale unui composesorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare bunuri ale unui composesorat

Buna ziua dragi colegi!

In domeniul composesoratului foarte putina documentatie am gasit asa ca ma adresez voua cu rugamintea de a-mi impartasii parerile, experienta Dvs. vis-a-vis de aceasta tema.

Speta: cum se pot vinde terenurile aflate intr-un composesorat? cui? in ce conditii? exista limitari legale tocmai pt. ca au existat beneficii la infiintarea composesoratului si dobandirea terenurilor? Se aplica doar Legea 1/2000?
Cu multumiri in avans! =D>
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:29, 24 Martie 2009
parerea mea, pur personala, cred ca in afara de legea 1 se aplica si prevederile din actul constitutiv al composesoratului, acolo au de regula tot felul de limitari....si daca le accepti ca sa fi membru trebuie sa le respecti si pe mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Composesorat hodor hodor buna ziua!am o cota parte intr-un composesorat.va rog sa-mi spuneti cum pot vinde aceasta cota parte, cui pot vinde aceasta cota parte si in baza carei legi.va ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2000 sau og 26/2000 Marian Mitica Marian Mitica Obstile au fost infiintate in baza legii 1/2000.Obstile figureaza inscrise in Registrul special al obstilor .De ce in aceste conditii toate instantele de ... (vezi toată discuția)
Composesorat - se supune reglementarilor og 26/2000? anamaria13 anamaria13 Inregistrarea acestor composesorate vad ca se face in registrul national al ONG-urilor si instantele aceepta inscrierea modificarilor de statut, etc (exact ca ... (vezi toată discuția)