avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Perioada pana la ramanerea definitiva a solutiei in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Perioada pana la ramanerea definitiva a solutiei in cazul unui recurs

Buna ziua,

In cat timp de la respingerea unui recurs (contestare pv contraventie) ca nefondat solutia devine definitiva si irevocabila ?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Cel mai recent răspuns: Alex Galan , Avocat 13:49, 18 Septembrie 2013
Din ziua pronuntarii hotararii de recurs. Solutiile pronuntate in recurs nu se comunica acasa (pentru ca nu mai pot fi atacate cu cai ordinare de atac). ZIua pronuntarii poate fi consultata pe portalul portal.just.ro si de obicei coincide cu ultimul termen de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Alex Galan, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contravenþie - nefondat SC QCERT SRL SC QCERT SRL Daca, in urma unei plingeri de anulare proces verbal de contravenţie care initial nu a prezentat nici o dovada / fotografie a faptului că am circulat cu ... (vezi toată discuția)