avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare sediu firma in alta localitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare sediu firma in alta localitate

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in cazul mutarii sediului unei firme dintr-o localitate in alta; precizez ca am finalizat procedurile cu registrul comertului, in sensul ca am scos actele pentru sediul nou; nu stiu cum trebuie sa procedez cu "dosarul fiscal";

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:45, 18 Septembrie 2013
Depuneti D 050 in localitatea in care va mutati sediul.
Pana la finalizarea procedurii de schimbare a sediului social si a domiciliului fiscal, competenta de administrare revine organului fiscal de la vechiul sediu social
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)
Schimare domiciliu fiscal persoana fizica catinca_ana catinca_ana Sunt o persona fizica care m-am mutat cu domiciliul de la Suceava la Bacau. La Suceava aveam pe rol niste contracte de inchiriere pentru care ultima rata este ... (vezi toată discuția)