Sunt administrator la o societate comerciala si am facut o prostie. Am eliberat o adeverinta de venit unui prieten pentru a-l ajuta sa faca un imprumut bancar, el nefiind salariat la soacietatea mea.
Deci, am facut un fals in inscrisuri. Prietenul a folosit adeverinta si a obtinut imprumutul de la banca. As vrea sa stiu, in cazul ca se descopera acest fals, ce anume as putea sa patesc, adica unde se incadreaza aceasta fapta si care sunt incadrarile (cele mai mici si cele mai mari).
Multumesc!
Poate ar fi bine sa va rugati ca prietenul dumneavoastra sa-si plateasca ratele la data scadenta si sa nu va descopere nimeni falsul.
Si pe langa dumneavoastra , care veti raspunde pentru fals in inscrisuri materiale , va raspunde penal si prietenul dumneavoastra pentru uz de fals.
Falsuri
ContSters129185
Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
ionescu-bebe
Buna ziua. In cursul anului 2008, secretara mea a facut un imprumut de 20.000 Euro la o banca, falsificand adeverinta de salariu , trecand in adeverinta un ... (vezi toată discuția)