avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social -> reautorizari sediu/puncte de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social -> reautorizari sediu/puncte de lucru

Daca modific sediul social al unui angajator, iar acesta a avut, anterior modificarii sediului social puncte de lucru deschise/activitati la beneficiari si pe care exista autorizate coduri CAEN, mai e necesar sa reautorizez aceste activitati doar pentru ca s-a modificat adresa sediului social?

Spun acest lucru intrucat, in antetul certificatelor constatatoare ale punctelor de lucru e mentionat sediul social al angajatorului si nu stiu daca e in regula si daca acestea pot sa ramana la fel.

Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar nu stiu cum sa formulez altfel.

Deci pe certificatele constatatoare de la deschidere puncte de lucru, respectiv pe cel de pe teren e specificat vechiul sediu. E nevoie sa le schimb a.i. sa apara pe punctele de lucru deschise anterior, sediul modificat.

Certificatul constatator de pe vechiul sediu social stiu ca trebuie sa il predau si sa reautorizez vechile activitati (sau altele) pe noul sediu, dar e vorba de celelalte certificate constatatoare.
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 09:55, 19 Septembrie 2013
Orice modificare a actului constitutiv care se rasfrange in celelalte acte eliberate de registru comertului, respectiv certificatul de inregistrare/certificatele constatatoare de autorizare trebuie schimbate.
Am sunat la ORC si mi s-a spus faptul ca nu exista aceasta obligativitate, de a schimba certificatele constatatoare emise pe punctele de lucru/cele la beneficiari, daca se modifica sediul social. Si eu consider ca nu se "stirbeste" din valabilitatea lor, avand in vedere ca in antetul respectivelor certificate constatatoare este mentionat vechiul sediu social, iar continutul e corect.
Probabil ca e recomandat sa se faca modificarea, insa nu impus, asa ca mergem pe principiul, daca nu e obligatoriu, nu facem :). Asta pentru ca implica alte costuri...
Multumesc frumos utilizatorului sad :)
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
Loredana_84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie model 2 sau 3 orc animis animis Buna ziua, Vreau sa autorizez noi obiecte de activitate la sediu si punct de lucru. In trecut au mai fost autorizate activitati pe ambele si toate codurile ... (vezi toată discuția)
Adaugare si autorizare coduri caen caprice caprice Daca o SC doreste sa adauge cateva coduri caen si totodata in aceeasi etapa vrea sa autorizeze alte coduri deja existente in actul constitutiv, pe un alt punct ... (vezi toată discuția)
Modificare autorizatii societate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, as doris a stiu daca schimbarea locatiei sediului social sau al punctului de lucru ale unei societati, duce automat la necesitatea schimbarii / ... (vezi toată discuția)