avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa de timbru

Soacra unei cunostinte a inaintat spre instanta o cerere, pentru stabilirea proprietatii. In aceasta actiune a chemat comisia municipala pentru punere in posesie. Pentru aceasta actiune a achitat taxa de timbru.
Batrana a mers acasa si a gasit un certificat de mostenitor dupa urma sotului in care sunt trecuti ca si mostenitori copii.
Acum doreste sa faca iesirea din indiviziune si sa renunte la stabilirea dreptului de proprietate intrucat are acel certificat de mostenitor. Cum poate proceda pentru a-si recupera taxa de timbru platita pentru actiunea de punere in posesie. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
d_dumitrascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: d_dumitrascu , utilizator 13:27, 19 Septembrie 2013
In ce stadiu se afla dosarul? Cate termene au fost acordate in el?

In principiu, taxa odata platita nu va mai putea fi recuperata.

Reveniti cu mai multe detalii

Dosarul abia a fost depus inca nu s-a dat un termen de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate elena_1234 elena_1234 Am urmatoarea speta: Printr-o adresa facuta unei primarii din jud Dambovita am aflat ca exista un titlu de proprietate comun pentru o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune, care procedura e mai putin costisitoare? Anita1 Anita1 Buna seara, Legat de succesiune as dori sa stiu cum este mai ieftin sa dezbat succesiune la notar sau prin judecatorie? Va rog, daca stie cineva sa-mi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pentru iesire din indiviziune amelie81 amelie81 Am inaintat o actiune in instanta pentru a iesi din indiviziune.Titlul de proprietate cuprinde mai multe suprafete de teren atat in intravilan cat si in ... (vezi toată discuția)