avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omis la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omis la mostenire

Bunica mea a avut 6 copii din care 3 sunt in viata si alti 3 decedati. Fratii ramasi in viata au obtinut recent in instanta dreptul de proprietate asupra unui teren de 3000mp detinut de bunica mea fara sa anunte sau sa includa mostenitorii de drept ai celorlalti frati decedati, respectiv nepotii mostenitori de drept. Care sunt pasii sau procedura pentru a contesta/ataca hotararea judecatoreasca obtinuta de cei 3 frati in viata?
Mai mult de atat, pe lista noilor proprietari ai terenului bunicii noastre, respectiv fratii in viata, apare fiica unuia dintre fratii decedati, ceea ce e corect dar si mama sa adica sotia fratelui decedat. E corect ca sotia acestuia sa fie mostenitoarea bunicii ? Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 09:57, 30 Septembrie 2013
Pot avea un raspuns de la moderatori la intrebarea de mai sus: "Omis de la mostenire" ? Multumesc.
Sotia supravietuitoare si fiica vin la mostenire ca mostenitori ai fratelui decedat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, varul meu a decedat, acesta neavand copii sau nepoti. ... alexm452 alexm452 Buna seara, Varul meu a decedat, acesta neavand copii sau nepoti. Casa si terenul este a parintilor tatalui meu, in casa a ramas fratele tatalui si sotia lui ... (vezi toată discuția)
Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - in instanta Mostenirea nu se poate dezbate la notar, deoarece exista divergente intre parti. In situatie avem: 1 bunic decedat, 1 bunica: sotie supravietuitoare. ... (vezi toată discuția)