Buna seara in februarie 2009 am traversat o intersectie cu sens giratoriu din partea stanga venind la o distanta destul de mare o alta masina, iar eu prin manevra mea nu am jenat cu absolut nimic acea masina.
Dar am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere aflat in zona si mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 1 luna+amenda.
Ulterior am contestat procesul verbal prin care mi-a fost aplicata sanctiunea si am ajuns in instanta iar in data de 16.11.2009 mi s-a respins contestatia iar verdictul a fost definitiv din data de 1 decembrie eu nu am facut recurs.
Astazi 18.09.2013 s-a prezentat un domn de la politie la mine la usa si mi-a adus la cunostinta faptul ca trebuie sa predau permisul la politie pentru o perioda de 2 luni, intrebarea mea este, avand in vedere ca au trecut mai mult de 3 ani de la sentinta si nu am primit nici o citatie cum ca ar trebui sa predau permisul de conducere nu cumva fapta s-a prescis?
Si de ce vor sa imi retina permisul 2 luni cand initial sanctiunea a fost ca permisul sa imi fie suspendat doar 1 luna?
Va rog sa ma ajutati,multumesc.:(
ordonanta 195 /2002 republicata, art.121 , alin 2) pentru complementara, iar sanctiunea principala este creanta la buget reglementata de codul de procedura fiscala cu prescriere in 5 ani plus fractiunea de an de cand s-a aplicat, in situatia dvoastra aplicata in februarie 2009, cei 5 ani curg de la 01.01.2010 pana la 31.12.2014.
Prescriptie
alexa_25
Buna ziua, stie cineva in cat timp se prescrie executarea suspendarii permisului de conducere?Mentionez faptul ca am atacat pv de contraventie, am epuizat ... (vezi toată discuția)