avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt in divort si nu mi se acorda nici un ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt in divort si nu mi se acorda nici un ajutor

buna seara am o problema si nu gasesc rezolvare.sunt in divort cu sotul meu avand doi copii minori un baiat de 6 ani si a fata de 2 ani.luni cand a inceput clasa 0 dupa ore a venit si la luat fara voia mea am fost la politie spunand ca eu nu stiu unde e copilu si cei de la politie miau spus ca are dreptu ca e tatal lui.e inscris la o scoala in clasa 0 el nu la prezentat sotufostul nu are un domicilu pt ca are buletinu expirat nu se ocupa de copil .eu mentionez ca atunci cand am depus actele de divort am fost cu copilu la pshiolog pt a nu ramane cu o trauma pt a trece mai usor peste acest lucru ceia ce pe fostul sot nul intereseaza il influenteaza pe copil spunandui ca nu il iubesc si ca nu il vreau.fetita e la mine dar el ma amenita ca unde o vede o sa o ia.azi am facut un ordin prezidential pt am pune in posesie copii pe timpu divoortului el are o plangere penala pt amenintari.as dori sa stiu ce pot sa mai fac pt ca am fost la proctetia copilului si nu ma bagat nimeni in seama spunandule ca nu are grija de el nu stiu unde sta nu il duce la scoala si mi sa spus sa astept ordinu judecataores.eu nu pot sa stau sa vad cum imi distruge copilu va rog ajutatima si scuzatimi greselile
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:21, 19 Septembrie 2013
Chiar nu aveti ce face asteptati sa vedeti ce rezolvati cu ordonanta.
Daca nu il duce la scoala si nu stiti de copil,.anuntati-i disparitia la politie. Mergeti apoi din nou la pritectia copilului si sesizati in scris ca nu il duce la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

El avea legea de partea lui dar acum copiii mei nu o au oanaeela oanaeela buna ziua.in urma unui divort hotararea data a fost incredintarea a 2 minori si exercitarea autoritati parintesti de catre mine drept urmare el trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce pot face Suntem divortati de un an si jumatate,la mine a ramas copilul cel mic iar la fosta sotie fetita in varsta de 11 ani dar custodia e in comun pt ambi copii,In ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva vs custodie comuna adry2276 adry2276 Buna ziua.Vreau sa inaintez actele de divort si sa cer custodia exclusiva.Sunt angajata in Romania cu delegatie in Germania ca si ingrijitoare si am copilul de ... (vezi toată discuția)