avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Curatela pensie bãtrân cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Curatela pensie bãtrân cu handicap

ªtie cineva în cât timp de la aprobare,primesc răspun s oficial să pot ridica pensia fără buletinul titularului,mentionez că aprobarea a fost data în 22 august 2013 la judecătoria ploiesti,multumesc oricui mă poate ajuta
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 10:35, 23 Septembrie 2013
daca nu ati primit incheierea de la judecatoriei mergeti cu o cerere in care solicitati urgentarea redactarii pentru aceste motive .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia finala in urma unui proces. ce pot sa fac? costel_popovici costel_popovici In luna aprilie s-a incheiat un proces in care am fost parte. De pe site-ul judecatoriei Ploiesti, unde a avut loc procesul, am vazut decizia (care e ok pentru ... (vezi toată discuția)
Incheiere de sedinta marusca marusca Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta ... Byageo1 Byageo1 Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos! Am terminat un proces pe 16 iulie 2020 si mi s a spus ca pe 16 ... (vezi toată discuția)