avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto schimbare proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto schimbare proprietar

Buna ziua,
Am cumparat o masina din jud.constanta,inmatriculate in februarie 2013 in Romania(carte,talon,numere).Aceastei masini i s-a facutr cartea in februarie 2012, dar de atunci si pana in februarie 2013 cumparatorul a dat statul in judecata si a castigat si a inmatriculat-o fara taxa de mediu, asa a host hotararea instantei.
Acum la trascriere proprietar trebuie sa aduc de la ANAF adev.ca nu s-a cerut taxa inapoi de primul proprietar; am cerut dar nu pot sa-mi elibereze adev.deoarece taxa nu se vede ca fiind platita. Am pregatit tot dosarul pt.drumul la politie pt.transcriere properitar si nu stiu ce raspuns o sa primesc(pot sa o transcriupe numele meu sa schimb judetul fara aceasta adev?Daca a fost inmatriculata pt.prima data in conditiile explicate mai sus, mai trebuie sa platesc eu aceasta taxa, la transcriere proprietar?.
Va rog mult astept un raspuns,
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 14:40, 19 Septembrie 2013
evident, trebuie sa platiti timbrul de mediu, decizia anaf si chitanta de plata le adaugati in dosarul de inmatriculare si inmatriculati masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Myhai007 Myhai007 Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)