avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dat afara de la locul de munca cu art. 61 -a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dat afara de la locul de munca cu art. 61 -a

Buna ziua. Sunt angajata la firma sotului meu, si acum suntem in proces de divort,el mi-a închis cartea de munca cu 61 a cum ca nu m-am prezentată la locul de munca ,adik el are firma românească dar lucrează cu ea in exterior in Europa si aveam si eu detasare făcută , adik ii mai scanam un act ,scriam un email .atat doar ca la mijloc este si un copil mic de 2 ani si4luni. El a făcut asta sa nu pot obține eu custodia copilului.dar eu nu pot sa zic ca am lucrat conform contractului de munca,acele ore. As dori sa știu ce pot eu sa fac se merg pe somaj sau cum sa procedeu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 19 Septembrie 2013
Desfacerea disciplinara a c.i.m. nu va da posibilitatea de a beneficia de somaj. O astfel de modalitate de incetare a raportului de munca constituie motiv imputabil salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Somaj mariusastra mariusastra Buna ziua am o întrebare muncesc la o firma de 5 ani daca firma mă concediază pe ce motiv vor ei chiar și indisciplinat sau că nu mi fac norma pe zi mă ... (vezi toată discuția)
Concediere verbala de catre angajatorul din strainatate Sku Sku Sunt angajat la o firma din strainatate prin intermediul unei firme de interimat din Romania si am fost concediat verbal din alte cauze decat cele imputabile ... (vezi toată discuția)