avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... In lipsa actului de identitate la schimbarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

In lipsa actului de identitate la schimbarea acestuia...

Buna ziua!
Am fost in urma cu 2 saptamani sa imi schimb cartea de identitate, iar cea noua imi va fi eliberata pe data de 27.09. Intre timp trebuie sa ridic niste colete de la posta romana urgent, dar nu vor sa mi le dea fara carte de identitate, am incercat sa explic problema, degeaba.
Intrebarea mea este daca Serciviul de Evidenta a Populatiei imi poate elibera o adeverinta sau altceva provizoriu care imi poate folosi la posta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:16, 19 Septembrie 2013
Buna ziua,
Din pacate NU!
Incercati cu pasaportul, daca aveti.
av. Gabruiel Klein Kiritescu
Nu am pasaport si este o situatie urgenta, trebuie neaparat sa ridic coletele, sunt platite in avans, comandate din US, iar banii nu se returneaza.
Buna ziua,
Poate merge cineva din familie cu acelas nume si adresa (sotul, copiii) care sa le ia.
Multumesc pentru raspuns, dar locuiesc singura, nu am sot, nici copii.
Am incercat sa sun si la Evidenta Persoanelor si la posta, pur si simplu nu au idee de nimic.
Coletele nu le ridicati decat personal cu act valabil, nu va ajuta o persoana cu acelasi nume. Va faceti carte de identitate provizorie sau vb cu diriginta postei sa va tina coletele contra unei sume de magazinaj.

Alte discuții în legătură

Eliberare documente: carte de identitate si permis de conducere bikaeraser bikaeraser imi cer scuze daca nu am postat unde trb dar va intreb si eu poate stie careva mai bine, maine urmeaza sa ma duc sa depun actele pt eliberare buletinului ( caz ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)