avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar trimis spre judecare de catre tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar trimis spre judecare de catre tribunal

buna seara,am un proces de succesiune si iesire din indiviziune la care s-au gresit cotele parti in sentinta.am avut recursul care s-a casat cu trimitere spre rejudecare.va rog sa-mi spuneti ce taxe urmeaza a fi platite si eventuale modificari sau imbunatatiri" in sensul daca se mai fac expertize.va multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
nicole852107, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:22, 20 Septembrie 2013
Stimat forumist,

Dacă vă referiți la taxe de timbru, nu mai plătiți la rejudecare. Cât despre expertiză, probabil că se va reface - acesta înțeleg că este rolul rejudecării. Din punctul meu de vedere, cine a câștigat recursul ar trebui să plătească expertiza nouă, din rejudecare.

În general, însă, la partaj se compensează cheltuielile de judecată.

Cu stimă.
da,ma refeream la taxe de timbru sunt reclamant iar la fond una din expertize a fost exagerate,vreau sa profit de faptul ca suntem la rejudecare,cu o expertiza in constructii,dar avocatul mi-a zis ca nu se fac expertize,doar se refac cotele parti,ceea ce s-a gresit pe fond(asta inainte de recurs mi-a zis)
Stimate forumist,

Evident, nu cunosc motivele rejudecării, așa cum au fost dispuse de instanța de control judiciar.

În ceea ce privește taxele de timbru, repet, nu le mai plătiți.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza retrimisa spre rejudecare ionelcocilnau ionelcocilnau buna ziua!as dori si eu o lamurire in legatura cu cauza mea:acum un an am avut proces civil pe care la instanta de fond l-am castigat!.s-a facut recurs si ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa casare nicole852107 nicole852107 buna ziua,in urma unui proces se succesiune/iesire din indiviziune s-a dat o sentinta gresita in privinta cotelor parti.dosarul a fost trimis spre recurs.daca ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru in rejudecare kyrrdan kyrrdan Intrebare intrebatoare. Rog frumos, cine stie urgent, dupa ce am platit la fond, apel si recurs zeci de milioane taxe de timbru, s-a casat hotararea din apel ... (vezi toată discuția)