avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cooperatie mestesugreasca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cooperatie mestesugreasca

Buna ziua,
Sunt un membru cooperator, care am parasit sistemul cooperatiei in 2007. La data la care mi-am dat demisia din functia pe care o aveam, nu mi-am retras si partile sociale de memebru cooperator. Nu am depus vreun act din care sa rezulte ca doresc sa nu mai fiu membru cooperator, iar cu toate acestea nu am fost invitata vreodata sa particip la sedintele cooperativei. Doresc sa stiu ce drepturi am in ce priveste deciziile luate de societatea cooperatista. Daca maine, cei ramasi si ca angajati in cooperativa decid sa vanda proprietatea, in ce masura ma pot impotrivi unei astfel de decizii?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cooperativa agricola de productie cmgcc cmgcc INFIINTAREA COOPEARTIVELOR AGRICOLE CE INSEAMNA COOPERATIVA AGRICOLA? (Articolul 8 din lege) Cooperativele agricole au la baza urmatoarele principii ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 balint stefan balint stefan Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu un teren agricol pe care vreau sa-l vand. Este vorba despre un teren primit prin reconstituirea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)