avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ajutor!!!!ADP inchiriere loc parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ajutor!!!!ADP inchiriere loc parcare

Buna seara,
UN cetatean roman care este proprietarul unui autovehicul inscris in Italia poate inchiria un loc de parcare in unde are domiciliul??? Va intreb pt. ca am sunat la Primarie si mi s-a spus ca nu este posibil asa ceva... Va rog sa ma ajutati... Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:08, 23 Martie 2009
acolo unde aveti domiciliul, aveti dreptul si la un loc de parcare...daca exista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ajutor!!!act de vandalism in parcare georgiana m georgiana m Buna seara, Vroiam sa stiu... un proprietar al unui apartament..la cate locuri de parcare are dreptul??? Cu o 2 luni in urma i-am facut cadou fratelui ... (vezi toată discuția)
Loc parcare .. ajutor!!! milady milady Buna ziua, Un cetatean roman care foloseste un autovehicul inregistrat in Italia poate si are dreptul de a cumpara un loc de parcare de la Primarie? Da ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va rog sa ma ajutati proprietara unui apartament ... SimonaB. SimonaB. Buna seara,va rog sa ma ajutati,sint proprietara unui Apartament din Oradea si a-s vrea sa stiu daca am dreptul si eu la o Parcare (din Parcarile care se ... (vezi toată discuția)