avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,va rog sa ma ajutati proprietara unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,va rog sa ma ajutati proprietara unui Apartament ...

Buna seara,va rog sa ma ajutati,sint proprietara unui Apartament din Oradea si a-s vrea sa stiu daca am dreptul si eu la o Parcare (din Parcarile care se distribue de catre Primarie)? Am apelat de mai multe ori la Asociatia de Proprietari ,dar mi sa spus ca datorita faptului ca sint cetatean austriac si masina nu e inmatriculata in Romania nu am dreptul la o parcare.Mentionez ca am vecini in scara ,care detim cite 2parcari aferente blocului nostru. Va rog sa i-mi spuneti daca exista vre-o posibilitate sa obtin si eu o parcare si in ce condotii? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:17, 5 Martie 2022
Normele in vigoare impun ca solicitantii locurilor de parcare vehicule sa intruneasca anumite criterii legal prevazute cum ar fi ca soliictantul sa fie proprietar in imobilul in apropierea caruia solicita loc de parcare si concomitent vehiculul sa fie inmatriculat in Romania si pe talon sa fie consemnata adresa solicitantului
Cum dv nu intruniti toate criteriile,pe cale de consecinta solicitarea dv nu poate beneficia de solutionare favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli parcare Florenta30 Florenta30 - o persoana care are autoturismul inmatriculat in alt judet, are dreptul sa obtina autorizatie de parcare in Bucuresti? - o dubita tip microbuz, (lungimea ... (vezi toată discuția)
Parcare pentru chiriaș Jules26 Jules26 Buna seara, Stau in București de puțin timp, in chirie (nu am viza de flotant, inca), iar proprietarul are un loc rezervat pe numele său, înregistrat cu ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)