avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reguli parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reguli parcare

- o persoana care are autoturismul inmatriculat in alt judet, are dreptul sa obtina autorizatie de parcare in Bucuresti?
- o dubita tip microbuz, (lungimea 6-7m si latimea mai mare decat un autoturism) are voie sa stationeze in parcarea destinata autoturismelor?
-daca resedinta posesorului de autoturism este mult mai mare de 30 m are voie sa obtina autorizatie de parcare in detrimentul altuia care locuieste in imediata apropiere a parcarii?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:01, 21 Noiembrie 2019
Incheierea de contract de concesiune loc parcare se realizeaza in temeiul unor norme specaile si in baza documentelor depuse de solicitant
Pentru incheiere contract concesiune loc parcare solicitantul trebuie sa prezinte documente de identitate ,talon in care sa fie consemnate ca are domiciliul stabil in vecinatatea spatiului cu destinatia de loc parcare auto
1. de la primarie, nu;
2. daca este inmatriculata ca autoturism (max 8 locuri), da;
3. exprimarea dvs este neinteligibila, dar consultati regulamentul de alocare al parcarilor, exista la fiecare primarie de sector
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea unei masini neinmatriculate pe domeniul public lucian1980 lucian1980 Buna ziua De curand am cumparat o masina adusa din austria , pentru a inmatricula masina am nevoie de mai mult timp , intre timp nu a trecut 3 zile de cand am ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)