in anul 1981 s-a facut succesiunea dupa bunicii mei decedati (1980) ;conform actului de mostenire ca mostenitori am ramas eu-nepot de fiu decedat(1977) inaintea parintilor lui,(bunicii mei) -si o matusa de-a mea -sora tatalui meu in viata la ora succesiunii;intre timp decedata-tot la data efectuarii succesiunii ceilalti frati ai tatalui meu (respectiv 3) au renuntat la partea lor de mostinere.Intre timp au decedat si acestia!
intrebare 1:copiii acestor trei frati-verisorii mei-mai pot cere drpturi la mostenire? intrebare 2 ;fata matusii mele are drept la mostenire?daca da- are-cum pot sa o combat avand in vedere ca ea nu si-a facut succesiunea dupa maica-sa nici acum la 23 de ani de la decesul acesteia(1990)|||||in total au fost 5 frati -tata matusa si ceilalti 3 care au renuntat la mostenire
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine regulamentului forumului)
MULTUMESC MULT! MAI VREAU SI ALTE PARERI AVAND IN VEDRE CA ACEASTA(VERISOARA CU DREPTURI) A LASAT TOTUL DE IZBELISTE-SAT FARA CAINI!TERENUL EI A AJUNS O RUINA!TOT EU AM GRIJA! NU MAI ARE NICI MACAR GARD IMPREJMUITOR!PRIMARIA ORASULUI MI-A PUS MIE IN VEDERE SA DERATIZEZ LOCUL SI SA-L INCHID CU GARD!DACA NU -AMENDA !