avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

in anul 1981 s-a facut succesiunea dupa bunicii mei decedati (1980) ;conform actului de mostenire ca mostenitori am ramas eu-nepot de fiu decedat(1977) inaintea parintilor lui,(bunicii mei) -si o matusa de-a mea -sora tatalui meu in viata la ora succesiunii;intre timp decedata-tot la data efectuarii succesiunii ceilalti frati ai tatalui meu (respectiv 3) au renuntat la partea lor de mostinere.Intre timp au decedat si acestia!

intrebare 1:copiii acestor trei frati-verisorii mei-mai pot cere drpturi la mostenire? intrebare 2 ;fata matusii mele are drept la mostenire?daca da- are-cum pot sa o combat avand in vedere ca ea nu si-a facut succesiunea dupa maica-sa nici acum la 23 de ani de la decesul acesteia(1990)|||||in total au fost 5 frati -tata matusa si ceilalti 3 care au renuntat la mostenire

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine regulamentului forumului)



Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: IRMA-C , utilizator 22:20, 19 Septembrie 2013
1. Nu
1. Da, nu o puteti combate.
MULTUMESC MULT! MAI VREAU SI ALTE PARERI AVAND IN VEDRE CA ACEASTA(VERISOARA CU DREPTURI) A LASAT TOTUL DE IZBELISTE-SAT FARA CAINI!TERENUL EI A AJUNS O RUINA!TOT EU AM GRIJA! NU MAI ARE NICI MACAR GARD IMPREJMUITOR!PRIMARIA ORASULUI MI-A PUS MIE IN VEDERE SA DERATIZEZ LOCUL SI SA-L INCHID CU GARD!DACA NU -AMENDA !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat mostenitor aryana_99 aryana_99 Buna ziua! As vrea sa ma sfatuiti cum e mai bine sa procedez in urmatoarea problema. Este vorba de o mostenire, mostenire din partea familiei tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Calitate de mostenitor? Gabi Cristian Gabi Cristian Avem urmatoarea situatie: Matusa mea are 2 verisori din partea mamei, si ea este singura mostenitoare. Unul din verisori a decedat in 1974, mama acestuia ... (vezi toată discuția)
Mostenitor fara mostenie marina_1957 marina_1957 pr0pritar legea18/1991 bunica mea-mostenitori unchii si matusele care au depus cererea in termen si erau suprvetuitori,mama ffind decedata din 1977 si inca o ... (vezi toată discuția)